Vyhledávání


Kontakt

Divadlo JakoHost
Valtická 1563/13
323 00 Plzeň

+420 723 937 762

E-mail: Marie.Chmelikova@seznam.cz

Přijďte na divadelní festival U řeky ve Třemošné

12.06.2016 22:22

 

V sobotu 18. a v neděli 19. června 2016 spolupořádáme II. ročník divadelního festivalu U řeky. Program naleznete v záložce FESTIVAL.
 
Akce se koná v parku u řeky Třemošné - u domu Exodus na adrese U Zvonu 51. Krom Malého prince se hraje venku, za deště se představení přesouvají do vnitřní galerie domu.
 
Vstupné na všechna představení je dobrovolné. Výtěžek ze vstupného bude odevzdán sdružení Exodus na opravy domu a koupi technického vybavení. (Sdružení Exodus, jež dům spravuje, pomáhá lidem se zdravotním postižením.)
 
Mezi jednotlivými představeními bude možno si prohlédnout výstavu obrazů studentů SPŠ stavební v Plzni, poslechnout si trochu hudby, pořídit si keramiku z chráněných dílen či se občerstvit ve stánku, jenž bude nabízet jak teplé, tak studené pokrmy a nápoje, příp. něco ostřejšího.
 
Do Třemošné se lze z Plzně dostat pěšky nebo na kole po cyklostezce, vlakem nebo autobusem (sporadicky jezdí MHD i ČSAD) či autem. Doprava zpět do Plzně je možná i v pozdních nočních hodinách (opozdilce sváží noční autobuse ve 2:31 z třemošenského sídliště).
 
Těšíme se na vás!